fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

775 gjoba për shkelësit e ligjit ant-Covid-19

Brenda 24 orëve ka arrestuar 16 persona për vepra të ndryshme të kryera.

Publikuar

Policia e Kosovës, brenda 24 orëve të fundit, për mos respektim të masave të parapara në Ligjin anti Covid ka shkruar 829 tiketa.

Në raportin 24 orësh Policia e Kosovës, ka bërë të ditur po ashtu se ka lëshuar edhe 989 tiketa për mos respektim të rregullave të komunikacionit.

Ndërkohë që brenda 24 orëve ka arrestuar 18 persona për vepra të ndryshme të kryera.

Vazhdo më shumë

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021