fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Kurti emëron Pupovcin zv/ministër të arsimit

Zëvendës ministrat e emëruar do të mbuloj dikasteret qeveritar duke filluar nga arsimi, mbrojtja, mjedisi dhe bujqësia.

Publikuar

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar edhe katër zëvendësministra. Zëvendës ministrat e emëruar do të mbuloj dikasteret qeveritar duke filluar nga arsimi, mbrojtja, mjedisi dhe bujqësia. Një prej personaliteteve, sic është Dukagjin Pupovci, për të cilin është përfolur shumë se do të jetë ministër i arsimit, nga Kurti është emëruar në pozitën e zëvendës ministrit të arsimit.

Kurti i ka uruar zëvendës ministrat për pozitën e re dhe iu ka dëshiruar suksese në plotësimin e detyrave dhe përgjegjësive të tyre.

Zëvendësministrat e emëruar janë: Dukagjin Pupovci, zëvendësministër i Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Shemsi Syla, zëvendësministër i Mbrojtjes, Linda Çavdarbasha, zëvendësministre e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Imri Demelezi, zëvendësministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.

Deri më tani, me vendim të Kryeministrit të Republikës së Kosovës, janë emëruar 15 zëvendësministra.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021