fbpx
Lidhu me Ne!

Shëndeti

MSH: Janë vaksinuar 700 punëtorë shëndetësorë

Kosova ka nisur të hënën fushatën e imunizimit kundër koronavirusit. Grupi i parë që po vaksinohen janë punonjësit shëndetësorë, ndërsa autoritetet kanë njoftuar se pas tyre do të vaksinohen personat e moshuar dhe ata më sëmundje të rënda.

Publikuar

Ministria e Shëndetësisë në Kosovë ka njoftuar se të shtunën mbi 700 profesionistë shëndetësor dhe nëpunës të institucioneve shëndetësore publike janë imunizuar me vaksinën AstraZeneca kundër COVID-19.

“Fushata për vaksinimin e profesionistëve shëndetësor do të vazhdoj me intensitet më të shtuar edhe gjatë ditëve në vijim”, thuhet në një njoftim të Ministrisë së Shëndetësisë së Kosovës, të postuar në rrjetin social Facebook.

Kosova ka nisur të hënën fushatën e imunizimit kundër koronavirusit. Grupi i parë që po vaksinohen janë punonjësit shëndetësorë, ndërsa autoritetet kanë njoftuar se pas tyre do të vaksinohen personat e moshuar dhe ata më sëmundje të rënda.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021