fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

“Mbyllet” Ambasada e Kosovës në Vjenë

Nga data 1 deri më 11 prill 2021 shërbimet konsullore do të ofrohen vetëm për raste emergjente.

Publikuar

Ambasada e Republikës së Kosovës në Vjenë njofton qytetarët se për shkak të masave të reja kundër përhapjes së virusit Covid-19 të ndërmarra nga qyteti i Vjenës dhe landeve Austria e Ulët, Burgenland si dhe me rastin e festës së Pashkëve, nga data 1 deri më 11 prill 2021 shërbimet konsullore do të ofrohen vetëm për raste emergjente.

Për shkak të situatës alarmante të pandemisë, Vjena, Austria e Ulët dhe Burgenland që nga e enjtja (1 prill) do të “mbyllen” deri më 11 prill. Kështu ka deklaruar edhe ministri i Shëndetësisë, Rudolf Anschober. Ndërkohë nga e enjtja (1 prill) deri më 11 prill do të bëhet e detyrueshme edhe bartja e maskës FFP2 në ajër të hapur, në vendet dhe sheshet më të frekuentuara të kryeqytetit austriak.

Përveç dyqaneve ushqimore, higjienikë dhe gjërave të tjera të nevojshme për jetën e përditshme, të gjitha dyqanet e tjera do të mbyllen
Luteni që për raste emergjente të lajmëroheni në numrat si vijojnë:

Tel: +43 6642233409 dhe +43 6767861865
E-mail: consulate.vienna@rks-gov.net
Për më shumë informacione lidhur me masat e reja, mund të klikoni në vegëzën e mëposhtme:
https://ëëë.ris.bka.gv.at/GeltendeFassung.ëxe…
Urime festën dhe ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj!
Ambasada e Republikës Kosovës në Vjenë

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021