fbpx
Lidhu me Ne!

Kosova shënon, 2:1

Minuta e 70-të, rezultati 2:1

Publikuar

Besar Halimi shënon për Kosovën, me një predhë nga 40-të metra.

Kosova ka filluar pjesën e dytë me një iniciativë të lartë këtë pjesë të dytë.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021