fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

ANP fituese e zgjedhjeve në Preshevë

Partia e Arifit prinë me 14 këshilltarë, ndërsa në vend të dytë Partia Demokratike Shqiptare e Ragmi Mustafës me 9 këshilltarë.Ardita Sinani me PVD ka dalë vetëm e treta me 7 këshilltarë.

Publikuar

Shqiprim Arifi dhe partia e tij Alternativa për Ndryshim (APN) sipas rezultateve preliminare ka fituar zgjedhjet lokale në komunën e Preshevës.

Partia e Arifit prinë me 14 këshilltarë, ndërsa në vend të dytë Partia Demokratike Shqiptare e Ragmi Mustafës me 9 këshilltarë.Ardita Sinani me PVD ka dalë vetëm e treta me 7 këshilltarë.

Sami Salihu me Lëvizjen për Reforma ka marrë 5 deputetë, UDSh 1 këshilltar ndërsa partitë serbe 2 këshilltarë.

Ky rezultat është nga numërimi i 95 për qind e votave. Pjesa prej 5 për qind e votave janë bllokuar pasi ka fakte që ka pasur parregullsi gjatë votimit. Nëse kjo zyrtarizohet atëherë zgjedhjet mund të përsëriten në dy njësi.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021