fbpx
Lidhu me Ne!

Shëndeti

Kosova merr grupin e parë të vaksinave

Bëhet fjalë për rreth 24.000 doza të vaksinës së AstraZenecas, që vijnë përmes programit “COVAX

Publikuar

Drejtori i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Evropë, Hans Kluge, ka thënë se sot do të vijnë vaksinat e para kundër Covid-19 në Kosovë.

Kluge duke iu përgjigjur një pyetje të komentuesit në twitter ka konfirmuar shkurt se sot do të vijnë vaksinat e para në Kosovë.

Bëhet fjalë për rreth 24.000 doza të vaksinës së AstraZenecas, që vijnë përmes programit “COVAX

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021