fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Është përzgjedhur kompania që do të ndërtoj tregun e ri në Ulpianë

Publikuar

Ndërtimi i tregut të ri në lagjen Ulpiana do të filloj se shpejti meqë  tash është përzgjedhur edhe operatori ekonomik që do t’i ekzekutoj punimet.

Tenderi që në vlerë të parashikimit të këtij projekti ishte 5,524,160.12 euro. Mirëpo, fituesit e tenderit, grupi i operatorëve ekonomikë, apo siç quhet konzorciumi i kompanive, e ka fituar këtë tender me vlerë 4,382,782.86 euro, shkruan PaperOnAir. Operatorët ekonomik që do t’i ekzekutojnë punimet janë “Rexha Sh.p.k.; Arhiko .ING O.P.; NPN EUROING SH.P.K”. .

Projekti arkitekturor është punuar nga kompania “Alfa Product dhe Lutolli Architects” dhe është shpallur fitues në korrik të vitit 2019.

Vazhdo më shumë

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021