fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Fëmijet, parat e gjetura i dorëzojnë në polici

Publikuar

Adni dhe Diell Pruthi, nxënës të shkollës fillore “Naim Frashëri”, i kanë gjetur të martën në Prishtinë 100 euro, të cilat mund t’i kenë humbur dikuj dhe ndërkohë së bashku me Gencin prindin e tyre i kanë dërguar ato të stacionin e policisë “Qendra”.

Paratë janë gjetur në rrugën “Ali Pashë Tepelena” dhe ishin në dy banknota 50-she.

“Sot fëmijët Adni Pruthi dhe Diell Pruthi duke u kthyer nga shkolla -SHFMU “Naim Frashëri “- Prishtinë ne rrugën Ali Pashë Tepelena perballë pasticeris Agusholli kanë gjetur 2 banknota nga 50€, total vlera 100€. Paratë i kemi dorëzuar ne stacionin e Policisë -Qendër. Personit të cilit i kanë humbur paratë mund te paraqitet në stacionin Policor-Qendër”.

Vazhdo më shumë

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021