fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Ambasada Japoneze ndihmon Kosovën

Publikuar

Më 12 Mars, Ambasada Japoneze në Kosovë ka nënshkruar Ndihmë përmes granteve në total prej 320.440 Euro, shkruan Ambasadori japonez në Twitter.

Këto grante do tu dedikohen qytetarëve në komuna të ndryshme. /tg/

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021