fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Në Ferizaj, ndërtime në rrugë, devijohet qarkullimi

Publikuar

Policia në Ferizaj ka njoftuar të gjithë pjesëmarrësit nw komunikacion se prej tw premtes dt. 12 mars 2021 nga ora 08:00 kanë filluar punimet në projektin e zgjerimit të rrugës në hyrje të këtij qytetit në magjistralen Gërlicë –Ferizaj nga Fshati i Vjetër deri në fshatin Prelez.

“Për shkak  të këtyre punimeve, do të devijohet komunikacioni për qarkullim të automjeteve nga rruga ekzistuese në rrugë alternative, e cila do të monitorohet nga Policia e Kosovës, Drejtoria Rajonale –Ferizaj”.

“Gjithashtu, devijimi dhe  drejtimi i automjeteve do të shenjëzohet me të gjitha shenjat e komunikacionit dhe rregullat në fuqi”./tipografi/

Vazhdo më shumë

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021