fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Lama kërkon që burka të ndalohet edhe në Kosovë

Publikuar

Ish-ambasadorja e Kosovës në Itali, Alma Lama, ka komentuar vendimin e shtetit të Zvicrës për ndalimin e mbajtjes së burkas nëpër vende publike.

Lama thotë se një gjë të tillë duhet ta bëjë edhe Kosova.

“Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas vlen të theksohet se Zvicra e ndaloi mbajtjen e burkas në vendet publike. Të njëjtën duhet të bëjë edhe Kosova”, ka shkruar Lama në Facebook

Vazhdo më shumë

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021