fbpx
Lidhu me Ne!

Yjet

U martua me gruan që është 4 vite me e re, se i biri

Publikuar

Pas dasmës, nusja dhe dhëndri, të cilët u takuan për herë të parë në Shiga të Japonisë, mbajtën një festë të vogël.

Aty ishte e pranishme edhe gruaja e tretë e tij, Alice Kim, me të cilën ka vendosur që të jenë miq, si dhe djali i tyre Kal.


“Daily Mail” shkruan se Riko është 30 vite më e vogël se Cage si dhe 4 vite më e re se djali i parë i aktorit, Weston Cage.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021