fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Trotuare të bllokuara nga veturat, pamje e zakonshme në Prishtinë (Foto/Video)

Publikuar

Prishtina vazhdon të vuaj për rrugë dhe trotuar, për hapësirë të lirë të qarkullimit të këmbësorëve. Kjo aktualisht është e pamundur meqë vend e pa vend sheh vetura të parkuar, trotuare të prishura, punime të lenë në gjysme, gjë që ka bërë që jeta e pjesëmarrësve në komunikacion, veçmas fëmijëve të jetë e rrezikuar në çdo moment.

Kjo gjendje si duket për institucionet përkatëse është normale dhe e pranueshme, meqë nuk po shohim ndonjë iniciative që të vendoset rend dhe rregull.

Tipografi, ka pranuar, por edhe ka marr nga rrjetet sociale, foto dhe video të publikuar nga qytetar të ndryshëm, që e tregojnë sakrificën e tyre gjatë qarkullimit nëpër qytet. /tg/

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021