fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Update: Nuk ka masë të sigurisë për 11 zyrtarët e shtetit

Publikuar

Gjykata Themelore në Prishtinë ka sqaruar se në seancen dëgjimore për 11 zyrtarët e shtetit të arrestuar në MBP, nuk ka caktuar masë të sigurisë.

“Sot Gjykata Themelore ka mbajtur seancën dëgjimore për 11 të pandehurit në këtë çështje penale, mirëpo gjyqtari  i procedurës paraprake ende nuk ka marr vendim për masë të sigurisë”, thuhet në sqarimin e Gjykatës.

Sapo të merret vendimi për masë të sigurisë Gjykata ka thënë se do të njoftohet opinioni publik.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021