fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Ujësjellësi “Prishtina”, thirrje për ruajtje dhe mbrojte të burimeve të ujit

Publikuar

Me konstatimin se ruajtja dhe mbrojtja e burimeve të ujit, gjithnjë e domosdoshme, ujësjellësi rajonal Prishtina, ka bërë të ditur së niveli i ujit në dy liqet akumuluese, atë të Batllaves dhe të Batocit, janë në kapërderdhje ose nën nivelin e kapërderdhjes.

“Niveli i ujit në liqenin e Batllavës vazhdon të jetë i njëjtë, ende në kapërderdhje, pra në kuotën 635 m. Derisa, niveli i ujit në liqenin e Badocit është 644.90 m mbi nivelin e detit ose 4.95 m nën nivelin e kapërderdhjes”, thuhet në njoftimin e Ujësjellësit. .

“Uji është jetë! Ta ruajmë sot, që ta kemi gjithnjë”, e përfundon njoftimin kjo kompani. /tg/

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021