fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

A e keni paramenduar Prishtinën kështu? (Video)

Publikuar

Rruga Agim Ramadani nga Kuvendi i Kosovës deri tek udhëkryqi tek Menza e Studentëve që një kohë ka mungesë të plotë ndriçimit publik.

Në masë të madhe në gjendje të njejtë janë edhe rruget në dy të krahet e rrugës Agim Ramadani, pa ndriçim, pa mirëmbajtje.

Prishtina, sot nuk vuan për asgjë me shumë se sa për një Zot shtëpie.

Vazhdo më shumë

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021