fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Nga 16800 pako, janë aprovuar 11800 zarfe, ndërsa 4950 zarfe me fletëvotime, janë refuzuar

Publikuar

Zëdhënesi i KQZ, Valmir Elezi, në një paraqitje para medieve ka thënë se deri më tani nga rreth 16 800 pako të supozuara me fletëvotime që i janë nënshtruar procesit të vlerësimit, janë aprovuar rreth 11 800 zarfe me fletëvotime, ndërsa janë refuzur rreth 4 950 zarfe me fletëvotime.

Elezi ka thënë se arsyet e refuzimit të tyre janë të ndryshme dhe tashmë i kemi bërë të ditura edhe dje.

Disa prej këtyre pakoves, sipas Elezit janë dërguar nga persona që nuk janë të regjistruar si votues jashtë Kosovës; disa të tjera për shkak se janë dërguar nga persona që janë refuzuar në periudhën e aplikimit.

Po ashtu, ai ka thënë se në disa raste pakot janë dërguar nga votues të paidentifikuar apo se në pakon që kanë dërguar kanë bashkangjitur dokumente jo-valide.

Vazhdo më shumë

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021