fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Ahmetaj thotë së ende nuk e dimë numrin e saktë të votave me kusht

Publikuar

Burim Ahmetaj, kryeshefi i Sekretariatit të KQZ-së, në mbledhjen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve ka thënë se nga procesimi i rregullt i materialeve  zgjedhore janë 27 mijë e 249 zarfe të votave me kusht dhe pasi të procesohen edhe këto zarfe atëherë do ta dimë numrin e saktë se sa janë vota me kusht.

Ai i ka njoftuar anëtarët e KQZ-së se materialet nga 101 vendvotime janë vendosur në karantinë pasi aty janë gjetur parregullsi, të cilat sipas tij

lidhen me votat me kusht dhe në disa raste edhe votat e personave me nevoja të veçanta.

Vazhdo më shumë

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021