fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Qeveria ka ndarë 3 milionë euro shtesë për punëtorët e arsimit 

Publikuar

Ministrja në detyrë e Financave, Hykmete Bajrami ka treguar se ndarja e mjeteve është për punëtoret arsimor, shëndetësor, zjarrfikësve dhe ata të policisë.

“Ndahen 3 milionë euro te Ministria e Arsimit që përfshinë të gjithë personelin të përfshirë në arsimin primar e sekondar, 700 mijë euro për zyrtarët policor ndahen mjete shtesë, 100 euro për punëtorët e zjarrfikësve për dy muaj shkurte mars. Për sektorin shëndetësor 100 mijë euro për stafin që paguhet nga Karitas dhe për punëtorët teknik të sektorit privat ndahen shtësa prej 150 mijë euro”, ka thënë ajo.

Vazhdo më shumë

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021