fbpx
Lidhu me Ne!

Botë

Ashpërsimi i kontrolleve të kufirit: zemërim te fqinjët

Publikuar

Nga frika e mutacioneve të Coronas, Gjermania ka forcuar kontrollet në kufijtë me Republikën Çeke dhe Tirolin. Kryeministri i Landit të Zarës, Hans nuk e përjashton të njëjtën gjë as për Francën.

Kontrollet e kufirit që tashmë janë forcuar në jug dhe juglindje të Gjermanisë si reagim ndaj përhapjes së varianteve të virusit të Coronas kanë shkaktuar kritika në vendet fqinje me Gjermaninë.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021