fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

“LDK-në e kanë formuar albanologët, vetëm ata mund ta rikthejnë”

Publikuar

Ish këshilltari i kryeministrit në detyrë, Avdullah Hoti, Xhavit Beqiri ka thënë se LDK-në e kanë formuar albanologët, vetëm ata mund ta rikthejnë!

“LDK-ja nuk është as institut, as komunë! Ajo ka qenë, është dhe do (duhet) të jetë përherë një ide, një frymë, një besim”, ka shkruar Beqiri në Facebook.

Sipas tij  ata që e shohin LDK-në me logjikën e ekonomisë së tregut dhe me meskinitetin e klaneve regjionale as nuk mund, as nuk duhet t’i prijnë kurrë asaj!

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021