fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

(Video) Gratë në Mitrovicë të Veriut protestojnë, për arsyet nuk flasin

Serbët në veri të Kosovës kundërshtojnë vendimin e Qeverisë për riregjistrimin e automjeteve me targa ilegale serbe në RKS – Republika e Kosovës.

Publikuar

Qindra gra janë mbledhur më 23 nëntor në Mitrovicën e Veriut, me ftesë të një anëtareje të Listës Serbe, për të shprehur pakënaqësinë e tyre për, siç është thënë, qasjen e Qeverisë së Kosovës ndaj komunitetit serb.

Serbët në veri të Kosovës kundërshtojnë vendimin e Qeverisë për riregjistrimin e automjeteve me targa ilegale serbe në RKS – Republika e Kosovës.

Megjithatë, shumica e protestueseve, që ishin kryesisht punëtore të institucioneve të financuara nga Serbia – nuk kanë dashur të flasin për arsyet e protestës.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021