fbpx
Lidhu me Ne!

Tipografi

Ankth dhe frikë mes qytetarëve në veri

Disa prej tyre thonë se situata është aq e tensionuar saqë duket si “gjendje lufte”.

Publikuar

Dështimi i arritjes së një marrëveshjeje për targat midis Kosovës dhe Serbisë rriti shqetësimet e disa qytetarëve serbë në veri të Kosovës, për një përshkallëzim të mundshëm të tensioneve. Disa prej tyre thonë se situata është aq e tensionuar saqë duket si “gjendje lufte”.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021