fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Presidentja ngatërron lokacionin

Publikuar

Vjosa Osmani në dy postime të ndara në Facebook e ka përdorë të njëjtën foto si në Suharekë po ashtu edhe në Shtime. Këtë lëshim të u.d. presidentes se vendin e kanë kapur qytetarë të ndryshëm, të cilët e kanë publikuar në faqet e tyre në Facebook.

Kështu, Vjosa, foton nga takimi që kishte në Suharekë e ka përdorur edhe kur ka njoftuar për një takim me qytetarë të Shtimes. Kjo si duket ka ardhur si rezultat i ngutise se publikimit të aktiviteteve në rrjetet sociale ose si rezultat që me faqet e personaliteteve të ndryshme, përfshirë edhe Vjosa Osmanin, menaxhojnë dikush tjetër dhe nuk është mjaftueshëm i njoftuar me lëvizjet e kandidatit/kandidates.

 

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021