fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Çka thotë presidenti serb për Gjuhen Shqipe?

Krejt kjo nisi nga një pyetje e gazetarit maqedonas, drejtuar presidentit serb, derisa ky i fundit e pyet gazetarin se në cilën gjuhë t’i përgjigjet, anglisht apo serbisht.

Publikuar

Në Open Ballkan, gjatë konferencës së tre liderëve, ka pasur edhe disa momente interesante, që kanë ndodhur gjatë pyetjeve të gazetarëve.

Një ndër to, ishte ai momenti kur gazetari maqedonas i kërkon Vuçiqit, që t’i përgjigjet në shqip.

Krejt kjo nisi nga një pyetje e gazetarit maqedonas, drejtuar presidentit serb, derisa ky i fundit e pyet gazetarin se në cilën gjuhë t’i përgjigjet, anglisht apo serbisht.

Gazetari ia kthen: Në shqip përgjigju!

Vuçiqi, i përgjigjet shpejtë duke i thënë se nuk e di shqipen, mirëpo do ta mësojë shpejt, shkruan Alsat

Vazhdo më shumë

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021