fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

5000 fletëvotimet e para të diasporës arrijnë në Kosovë

Publikuar

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e rregullt ka njoftuar se deri me tash nga diaspora në këtë institucion kanë mbërritur mbi 5000 fletëvotime.

Krye shefi Ekzekutiv i Sekretariatit të KQZ ka bërë të ditur se të 5000 fletëvotimet e ardhura por edhe ato që do të vijnë në ditët në vijim do të vendosen në Ministrinë e Infrastrukturës deri më datën 14 shkurt, ku me pastaj do të bëhet transferimi i tyre në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, e me c rast do të bëhet edhe vlerësimi i tyre.

 

Për tu kujdesur për sigurinë e këtyre fletëvotimeve, Ahmetaj ka bërë të ditur se do të vendosen kamera në zyrat ku do të jenë të vendosura fletëvotimet.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021