fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Për pesë muaj vetëm 200 metra rrugë

Kjo është njëra ndër rrugët më të ngarkuara në kryeqytetin e K

Publikuar

E gjatë jo më shumë se 1.2 kilometra, rruga “Muharrem Fejza” në Prishtinë ishte planifikuar të asfaltohej për 120 ditë.

Mirëpo që nga muaji prill, kur kanë filluar punimet, kanë përfunduar vetëm 200 metrat e para të rrugës.

Kjo është njëra ndër rrugët më të ngarkuara në kryeqytetin e Kosovës.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021