fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Beqiri: LDK, duhet ta rigjejë prijësin e munguar

Publikuar

Xhavit Beqiri, ish këshilltar i kryeministrit aktual Avdullah Hoti, në një shkrim në Facebook, ka thënë se LDK, duhet ta rigjejë prijësin e munguar.

“LDK-në e ka themeluar elita intelektuale dhe atdhetare e Kosovës me platformën nacionale ‘Liri, Pavarësi, Demokraci’. Asaj i printe një studiues e albanolog i shkëlqyeshëm, dr. Ibrahim Rugova, i cili LDK-në e shndërroi në frymë, në besim”, ka shkruar ai.

Për t’u rilindur ajo frymë e ai besim, sipas Beqirit Lidhja duhet të kthehet në zanafillë, duhet ta rigjejë prijësin e munguar, i cili rreth vetes do ta rimbledhë elitën e Kosovës!

“LDK-ja i duhet Kosovës, kurse LDK-së i duhet një prijës!”, ka shkruar ai.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021