fbpx
Lidhu me Ne!

Tipografi

Amerika falënderon shqiptarët!

Ne jemi kaq mirënjohës ndaj miqve si #Shqipëria dhe #Kosova që ranë dakord të sigurojnë një strehë të përkohshme të sigurt për afganët e cenueshëm, përfshirë ata që janë më vizë speciale imigruese”

Publikuar

Komiteti për Punë të Jashtme i senatit amerikan, kanë shprehur mirënjohje për Kosovën dhe Shqipërinë, pasi kanë rënë dakord të sigurojnë përkohësisht afganët pas marrjes së pushtetit nga talibanët, njofton Klankosova.tv.

“Mes trazirave dhe kaosit të tërheqjes së Shteteve të Bashkuara nga #Afganistani, ne jemi kaq mirënjohës ndaj miqve si #Shqipëria dhe #Kosova që ranë dakord të sigurojnë një strehë të përkohshme të sigurt për afganët e cenueshëm, përfshirë ata që janë më vizë speciale imigruese”, thuhet në një postim në rrjetin social Twitter.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021