fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Deponia që po shton shtat para syve tanë

Publikuar

Në hyrje të Prishtinës nga pjesa e Mitrovicës një deponi e bërllogut çdo ditë po shton shtat dhe rrjedhimisht po e shëmton pamjen e kryeqytetit.

Afër ambasadës amerikane, në një sipërfaqe të madhe, e cila nuk ju ka rënë në sy, autoriteteve komunale.

Deponia e tillë çdo ditë po mbushet me mbeturina të lloj llojshme nga persona të pa përgjegjshëm për dëmin që një gjë e tillë i shkakton ambientit.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021