fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Kurtit i kërkohet rezolutë e re për dialogun

Meqenëse kryeministri Kurti mendon që nuk do të vazhdojë dialogun e vjetër, por të ri. Atëherë sille në Kuvend të rezolutë të re, me qëllime të reja dhe objektiva të reja

Publikuar

Ushtruesi i detyrës së kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Enver Hoxhaj i ka kërkuar kryeministrit Albin Kurti miratimin e një rezolute në Kuvendin e Kosovës për qëllimet dhe objektivat e reja të dialogut me Serbinë, meqenëse, i pari i qeverisë thotë se nuk do të vazhdojë dialogun e vjetër, por të ri.

“Meqenëse kryeministri Kurti mendon që nuk do të vazhdojë dialogun e vjetër, por të ri. Atëherë sille në Kuvend të rezolutë të re, me qëllime të reja dhe objektiva të reja”, tha ai.

“Kemi pa dështimin e qeverisë Kurti në tri nivele. Në nivelin e parë kemi pa se nuk ka program, së dyti nuk ka përmbajtje, shihni mbledhjet e qeverisë. Aty merren vendime burokratike dhe nuk profil kjo qeveri dhe mbi të gjitha kjo qeveri nuk ka standard. Po shohim nepotizëm, ministra me aktakuza. Nuk ka pasur qeveri më të dobët se qeveria Kurti në 100 ditët e para”, shtoi ai.

Ndryshe, ai tha se Partia Demokratike e Kosovës gjatë këtij muaji pritet të mbajë konventën zgjedhore për zgjedhjen e kryetarit.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021