fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Kujdes në vozitje!

Policia i ka shkru mbi 170 mijë gjoba brenda këtij viti….Te vendosja e pikëve negative i kemi mbi 6 mijë raste…

Publikuar

Pesëdhjetë persona kanë vdekur si pasojë e aksidenteve në trafik, gjatë këtij viti në Kosovë. Policia e Kosovës ka thënë se do të marrë masa për parandalim të aksidenteve fatale, derisa në rrjetet sociale janë shtuar thirrjet për më shumë kujdes gjatë vozitjes.

Policia i ka shkru mbi 170 mijë gjoba brenda këtij viti….Te vendosja e pikëve negative i kemi mbi 6 mijë raste…

Gjatë muajve janar-maj 2021, kanë ndodhur 37 aksidente fatale dhe kanë humbur jetën 42 persona. Ndërkohë, si pasojë e një aksidenti në fundjavë u shua një familje nga Shtimja.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021