fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Foto lajm: Pjesëtarët e FSK-së përgatiten për “Cambrian Patrol 21”

Sipas njoftimit nga Shtabi i Përgjithshëm i FSK-së, gara ndërkombëtare “Cambrion Patrol 21” e cila do të mbahet gjatë muajit tetor të këtij viti në Britani të Madhe.

Publikuar

Komandanti i Forcës së Sigurisë ( FSK ), gjenerallejtënant Rrahman Rama së bashku më këshilltarin britanik kolonel Martin BROWNING  ka vizituar regjimentin e dytë të këmbësorisë në Istog, ku ka parë nga afër  pjesëtarët e këtij regjimenti duke u përgatitur për pjesëmarrje në garën ndërkombëtare “Cambrion Patrol 21”.

Sipas njoftimit nga Shtabi i Përgjithshëm i FSK-së, gara ndërkombëtare “Cambrion Patrol 21” e cila  do të mbahet gjatë muajit tetor të këtij viti në Britani të Madhe.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021