fbpx
Lidhu me Ne!

Sport

Gërmisë i rikthehet gara ndërkombëtare e vrapimit “Gërmia Ultra Trail”

“Gërmia Ultra Trail” është garë e vrapimit malor në distancë ultra-maratonike, e organizuar për herë të dytë nga klubi sportiv “Kosova Trail Running Asocciation (KTRA).

Publikuar

Kosova Trail Running Association po organizon edicionin e dytë të Gërmia Ultra Trail. Edhe ky edicion vjen në dy distanca, 27km dhe 51km dhe do të fillojë në Parkun e Gërmisë.

Regjistrimi për tu bërë pjesë e kesaj garë ka qënë i deri më: 31 Maj 2021, ndërkohë që gara do të mbahet me 13 qershor 2021.  

“Gërmia Ultra Trail” është garë e vrapimit malor në distancë ultra-maratonike, e organizuar për herë të dytë nga klubi sportiv “Kosova Trail Running Asocciation (KTRA).

Kosova Trail Running Asocciation  që nga themelimi është anëtare e International Trail Running Association (ITRA).

Gërmia Ultra Trail është gara e parë e akredituar ndërkombëtarisht e këtij lloji e organizuar në Kosovë.

Gërmia Ultra Trail është ngjarje një ditore sportive e garës së vrapimit malor, me një distance prej 51km me një ngjitje prej 2,478m përgjat shtegut.

Gara do të zhvilloht afër kryeqytetit të Kosovës Prishtinës në Parkun e Gërmisë. Kjo zone shquhet për bukuritë natyrore dhe vlerat e sajë dhe konsiderohet si dhe thesari i Prishtinës dhe Kosovës

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021