fbpx
Lidhu me Ne!

Kosovë

Prishtina sot!

Pamje nga lartë – Qendra e kryeqytetit – qyteti i vjetër, që nuk ngjan me një qytet, por me shumë me një deponi mbeturinash

Publikuar

Pamje nga lartë – Qendra e kryeqytetit

Vazhdo më shumë

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021