fbpx
Lidhu me Ne!

Tipografi

Ankth dhe frikë mes qytetarëve në veri

Disa prej tyre thonë se situata është aq e tensionuar saqë duket si “gjendje lufte”.

Publikuar

Dështimi i arritjes së një marrëveshjeje për targat midis Kosovës dhe Serbisë rriti shqetësimet e disa qytetarëve serbë në veri të Kosovës, për një përshkallëzim të mundshëm të tensioneve. Disa prej tyre thonë se situata është aq e tensionuar saqë duket si “gjendje lufte”.

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook