fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Anëtarësimi në BE: Edhe tre hapa që duhet t’i bëjë Kosova

Çka pas kësaj? Në këtë video shpjeguese mund të mësoni për hapat tjerë që duhet t’i bëjë Kosova dhe sa kohë mund të marrin ata.

Publikuar

Udhëheqësit e Kosovës nënshkruan më 14 dhjetor aplikimin për anëtarësim në Bashkimin Evropian.

Ky aplikim pritet të dorëzohet më 15 dhjetor në Republikën Çeke – vendin që aktualisht kryeson Presidencën e BE-së.

Çka pas kësaj? Në këtë video shpjeguese mund të mësoni për hapat tjerë që duhet t’i bëjë Kosova dhe sa kohë mund të marrin ata.

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook