fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Ambasadori Kosnett, ka takuar ministren Haxhiu

Ambasadori Kosnett takohet me Ministren e Drejtësisë, znj. Haxhiu.

Publikuar

Sot, Ambasadori i SHBA-së në Kosovë është takuar me Ministren e Drejtësisë znj. Haxhiu, ku më gjërësisht është diskutuar mbi atë se sa janë SHBA-të të përkushtuara që të punojnë me institucionet e Kosovës mbi çështjen e luftimit të korrupsionit, reformimit të strukturave ekzistuese, si dhe fuqizimin e shërbimit civil apolitik të Kosovës.

Kjo u publikua në twitter-in zyrtar të Ambasadorit Kosnett pas takimit. Ndërsa dihet që Qeveria Kurti 2, ka për synim që çështjet e lartëcekura t’i ketë prioritet gjatë qeverisjes së tyre./tipografi/

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021