fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Ambasadori britanik e konsideron zhgënjyese mosarritjen e marrëveshjes për targat

Ai ka thënë, po ashtu, se aktualisht është shumë e nevojshme që të arrihet përparim drejt marrëveshjes për normalizim, në mënyrë që mospajtimet, sikur kjo e targave, të mos jenë të nevojshme.

Publikuar

Ambasadori britanik në Kosovë, Nicholas Abbott, e ka konsideruar zhgënjyese mosarritjen e marrëveshjes mes Kosovës dhe Serbisë për çështjen e targave.

“Situata aktuale përbën rrezik për sigurinë e qytetarëve të thjeshtë në Kosovë dhe ua largon vëmendjen nga misioni qeveritar për të përmirësuar jetët e tyre. Të gjitha palët duhet të shmangin veprimet që mund të çojnë në përshkallëzim të tensioneve, apo që të kërcënojnë sigurinë”, ka thënë Abbott përmes një postimi në Facebook.

Ai ka thënë, po ashtu, se aktualisht është shumë e nevojshme që të arrihet përparim drejt marrëveshjes për normalizim, në mënyrë që mospajtimet, sikur kjo e targave, të mos jenë të nevojshme.

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook