fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Abrashi thotë se të gjitha rrugët janë të kalueshme për qarkullim të automjeteve

Publikuar

Ministri i Infrastrukturës,  Arban Abrashi ka njoftuar se të gjitha rrugët janë të kalueshme për qarkullim të automjeteve.

Ai në një postim në faqen e tij në Facebook ka thënë se  edhe përkundër reshjeve të vazhdueshme të borës, të gjitha rrugët janë të kalueshme për qarkullim të automjeteve dhe në të njëjtën kohë ka kërkuar vozitësit që t’u përshtaten kushteve atmosferike gjatë ngasjes së makinave, me qëllim të parandalimit të aksidenteve të mundshme në trafikun rrugor

“Kompanitë e kontraktuara për mirëmbajtje të rrugëve në kompetencë të MI-së, në vazhdimësi janë duke pastruar rrugët nga bora dhe duke parandaluar ngricat e mundshme, me hedhje të kripës. Lusim vozitësit që t’u përshtaten kushteve atmosferike gjatë ngasjes së makinave, me qëllim të parandalimit të aksidenteve të mundshme në trafikun rrugor”, ka shkruar Abrashi.

Vazhdo më shumë