fbpx
Lidhu me Ne!

Rajon

Abazovic kundërshton ministrin e tij

“Nuk ka asnjë diskutim për këtë. Ai që nuk e kupton këtë, nuk ka vend në funksionet shtetërore. Le të shohim kah e ardhmja, kemi shumë punë për të bërë!”, shkruan ai në Twitter Abazovic.

Publikuar

Zëvendëskryeministri në Qeverinë e Malit të Zi, Dritan Abazoviq ka thënë se në Srebrenicë ka pasur gjenocid, ndërkohë që vartësi i tij, Ministri i Drejtësisë, Vladimir Leposaviq ka thënë së ai do të njihte gjenocidin në Srebrenicë “kur faktet të vërtetohen pa mëdyshje”

Abazovic ka thënë së Qeveria e Malit të Zi respekton të gjitha gjykimet dhe konventat ndërkombëtare.

“Nuk ka asnjë diskutim për këtë. Ai që nuk e kupton këtë, nuk ka vend në funksionet shtetërore. Le të shohim kah e ardhmja, kemi shumë punë për të bërë!”, shkruan ai në Twitter Abazovic.

Ky reagim i Abazoviqit erdhi pasi Ministri i Drejtësisë në Mal të Zi, Vladimir Leposaviq, deklaroi në parlamentin e këtij vendi më 26 mars se ai do të njihte gjenocidin në Srebrenicë “kur faktet të vërtetohen pa mëdyshje”./tipografi/

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021