fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

A mund të qendrojnë bashkë gjyshërit e vaksinuar me nipërit e pavaksinuar?

Gjyshërit duhet tregohen shumë të kujdesshëm se mos transmetojnë koronavirusin tek nipërit e tyre

Publikuar

Me rritjen e numrit të të infektuarve të shtruarve në spitale për shkak të pandemisë, ekspertët e fushës këshillojnë qytetarët që të tregojnë kujdes gjatë përditshmërisë së tyre duke i kthyer përgjigje edhe pyetjeve të ndryshme.

Një ndër pyetjet është: A mund të qendrojnë bashkë gjyshërit e vaksinuar me fëmijët e pavaksinuar?

Përgjigja nga ekspërtet amerikanë të cituar nga CNN është: Po! Por, gjyshërit që tregohen shumë të kujdesshëm se mos transmetojnë koronavirusin tek nipërit e tyre është mirë që të qendrojnë larg 4-5 pas vaksinimit dhe më pas mund të bashkohen.

Megjithatë, duhet të theksoj se çdo fëmijë mbi 12 vjeç duhet vaksinuar gjithashtu.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: [email protected] | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021