fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

A e keni paramenduar Prishtinën kështu? (Video)

Publikuar

Rruga Agim Ramadani nga Kuvendi i Kosovës deri tek udhëkryqi tek Menza e Studentëve që një kohë ka mungesë të plotë ndriçimit publik.

Në masë të madhe në gjendje të njejtë janë edhe rruget në dy të krahet e rrugës Agim Ramadani, pa ndriçim, pa mirëmbajtje.

Prishtina, sot nuk vuan për asgjë me shumë se sa për një Zot shtëpie.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: [email protected] | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021