6 mënyra për të de-stresuar vetën në 5 minuta

Lajmi i mirë? Ka hapa të thjeshtë që mund të ndërmerrni për të rimarrë një qetësi në jetën tuaj. Këtu janë gjashtë mënyra për të zvogëluar stresin dhe ankthin në pesë minuta ose më pak.