fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

5000 fletëvotimet e para të diasporës arrijnë në Kosovë

Publikuar

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e rregullt ka njoftuar se deri me tash nga diaspora në këtë institucion kanë mbërritur mbi 5000 fletëvotime.

Krye shefi Ekzekutiv i Sekretariatit të KQZ ka bërë të ditur se të 5000 fletëvotimet e ardhura por edhe ato që do të vijnë në ditët në vijim do të vendosen në Ministrinë e Infrastrukturës deri më datën 14 shkurt, ku me pastaj do të bëhet transferimi i tyre në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve, e me c rast do të bëhet edhe vlerësimi i tyre.

 

Për tu kujdesur për sigurinë e këtyre fletëvotimeve, Ahmetaj ka bërë të ditur se do të vendosen kamera në zyrat ku do të jenë të vendosura fletëvotimet.

Vazhdo më shumë

Radio Tipografi

Hapësir reklamuese

Facebook

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: info@tipografi.info | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021