fbpx
Lidhu me Ne!

Lajme

Ambasada në Paris: Ofrimi i shërbimeve konsullore do të nga data 18 shkurt 2021.

Publikuar

Ambasada e Republikës së Kosovës në Paris ka bërë të ditur se do të rifillojë me ofrimin e shërbimeve konsullore nga data 18 shkurt 2021.

Në një postim në Facebook thuhet se shërbimet për kosovarët me qëndrim në Francë do të ofrohen duke zbatuar masat antiCOVID19, shkruan RTK.

“Në këtë aspekt, luten të gjithë qytetarët të cilët marrin termin për shërbime konsullore që të ju përmbahen rregullave të përgjithshme të vendosura nga Qeveria e Francës si dhe të paraqiten në lokalet e Ambasadës vetëm ata persona që do të marrin shërbime”, thuhet në njoftim.

Vazhdo më shumë

Tipografi.info, është medie e pavarur që synon avancimin e lirisë se shprehjes, pa ia cenuar të drejtat askujt! Tipografi.info përmes raportimi të tij do të kujdeset që të promovojë vlerat dhe institucionet demokratike dhe të avancoje të drejtat e njeriut. Portali tipografi.info, menaxhohet nga "AP+" sh.p.k., rr. Xheladin Hana, Prishtinë, Kosovë. Kontakt: [email protected] | 044 000 E krijuar nga DBC me shumë 2021